30 JARIG JUBILEUMJAAR  -  2019


Irish Travel Centre bestaat dit jaar 30 jaar, en dat willen we natuurlijk ook heel graag delen en vieren met onze bestaande en nieuwe cliënten.

30 Jaar geleden heeft Hans Meinders het in Ierland gespecialiseerde reisbedrijf opgericht.                 

Dit naar aanleiding van zijn toen reeds 15 jarige kennis en grote liefde voor het land, Ierland.

 

Nadat hij ook daar nog 5 jaar heeft gewoond en gewerkt, is hij bij terugkomst in Nederland gelijk gestart met zijn eigen gespecialiseerde reisagentschap voor reizen naar Ierland.

Zijn passie en grote liefde voor Ierland heeft hij sinds nu alweer 30 jaar gebruikt om andere mensen enthousiast te maken voor een vakantie naar dit geweldige mooie land, en zo dichtbij Nederland….!

 

Dus met nu alweer in totaal 45 jaar reiservaringen met Ierland, is hij nog steeds een reisagent voor vele bestaande en nieuwe cliënten, die op vakantie gaan naar Ierland.

Een betere ambassadeur voor Ierland, en het promoten van Ierland als vakantiebestemming kunt u zich gewoon dus niet voorstellen….!

 

Omdat het Irish Travel Centre nu dit jaar (2019) alweer 30 jaar reizen verkoopt naar Ierland, gaan we dat uitgebreid vieren met onze bestaande en nieuwe cliënten in 2019.

RESERVERINGSKOSTEN 00

Op alle geboekte pakketreizen (vervoer en accommodaties) van het door het Irish Travel Centre georganiseerde en aangeboden reizen (en reizen van alle Ierland reispartners van het ITC) met een minimum bedrag van 500.00 Euro hoeft de cliënt geen reserveringskosten af te dragen in 2019....! 

BOL.COM CADEAUKAART

Op alle geboekte pakketreizen (vervoer en accommodaties) van het door het Irish Travel Centre georganiseerde en aangeboden reizen (en reizen van alle Ierland reispartners van het ITC) krijgen bij hun boeking voor het gehele jaar 2019, bij een boeking van minimaal Euro 750.00 een cadeaubon van Bol.Com met een waarde van Euro 10.00FOTO WEDSTRIJD

Alle Irish Travel Centre reizigers die in 2019 naar Ierland reizen worden uitgenodigd om hun leukste, mooiste of meest memorabele Ierland foto gemaakt in 2019 naar ons op te sturen in digitale vorm, om mee te dingen naar een aantal mooie prijzen, zoals onder meer fles Irish Whiskey, Irish souvenirs, cadeaubonnen van Bol.com voor de uitverkoren foto’s van de inzenders.

Inzendingen voor de foto- en reisverslagwedstrijd moeten uiterlijk binnen zijn op 30 Oktober 2019.

REISVERSLAG WEDSTRIJD

Verder zijn we op zoek naar het mooiste en leukste reisverslag van hun Ierland reis, gemaakt in het jubileumjaar 2019. Het liefst natuurlijk met foto’s

Ook voor deze categorie zullen we een aantal mooie vergelijkbare prijzen beschikbaar stellen. 

Alle inzendingen van de foto- en verhalen wedstijd kunnen worden opgenomen op de website van het Irish Travel Centre, en worden eigendom van het ITC voor vrije publicatie.