Wij hebben de beste last minute aanbiedingen voor je!

 

Het is nog nooit zo voordelig geweest om naar Ierland te reizen. Na anderhalf uur vliegen sta je al op het groene eiland. Een heerlijke bestemming voor een weekendje of kort weekje weg in de meivakantie. Vlieg direct naar Dublin, Cork of Belfast en geniet volop van de prachtige Ierse natuur. Wij hebben de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet. Wees snel en profiteer!


4-daagse rondreis de Ring of Kerry
Deze 4-daagse reis is incl. vluchten, huurauto en verblijf in een luxe vakantiewoning in Kenmare. De perfecte uitvalsbasis om de Ring of Kerry te ontdekken.  E-Mail voor onze scherpe prijs!

Reis door het eeuwenoude Ierland
Verken het oosten van Ierland met een bezoek aan o.a. Clonmacnoise, Newgrange, Glendalough en Dublin tijdens een 8-daagse rondreis met touringcar, incl. vluchten en verblijf.  E-Mail ons voor een scherpe prijs...!6-daagse rondreis Dublin & The Wicklows
Een korte vakantie waarbij je een bezoek aan Dublin combineert met een paar dagen in de Wicklow Mountains. Deze 6-daagse rondreis is incl. vluchten, huurauto en verblijf. Boek nu voor onze scherpe prijs.....!

Reis langs de hoogtepunten van Ierland
Om te vieren dat de lente is begonnen heeft Irish Travel Centre een speciale reis samengesteld: een 10-daagse rondreis die je de hoogtepunten van Ierland laat zien tegen een aantrekkelijke prijs! Ideaal voor de meivakantie. Boek nu scherpe prijs...!8-daagse rondreis Magisch Ierland
Wandel door de uitgestrekte en kleurrijke Wicklow Mountains, bezoek het historische Glendalough en het levendige Kilkenny. Deze 8-daagse fly drive rondreis is incl. vluchten, huurauto en verblijf. Boek nu bij het Irish Travel Centre, scherpe prijs!

 

7-daags verblijf in Mountain View B&B, Kenmare, Co. Kerry.
Verblijf 7 nachten in de mooie Bed & Breakfast Mountain View in Kenmare van het Nederlandse koppel Elly en Hans. Dit verblijf is op basis van 7 nachten logies en uitgebreid Iers- en/of continentaal ontbijt, bij minimaal 2 personen, en 1 keer een 3 gangen diner, met een fles wijn Euro 375.00 P.P.

Geldig in de maanden September (2020) en Februari t/m April 2021.

Boek nu bij het Irish Travel Centre, of rechtstreeks bij Mountain View B&B!