34 JAAR IERLAND REISSPECIALIST....!


Hans Meinders al 49 jaar Ierland Reisspecialist....!

Toen ik in 1974 voor het eerst in Ierland kwam op een inspectiereis van de toenmalige Ierland specialist Prime Eire, zij ik binnen een paar uur na de landing op de luchthaven van Shannon aan de westkust, dat ik in dit land wel zou willen wonen en werken. 

We zijn nu intussen 49 jaar verder, en sinds die tijd heeft Ierland op mij alléén maar een hele positieve ervaring opgeleverd.  

Elk jaar heb ik dit land en haar zeer gastvrije bevolking verder meerdere malen per jaar leren kennen door het land uitvoerig te bezoeken. 

Intussen heb ik mij ook 5 jaar in Ierland gevestigd in de tachtiger jaren….! 

Ik heb in die tijd toen een Guesthouse, Restaurant, Coffeeshop gehad in het plaatsje Sneem, aan de beroemde "Ring of Kerry" in het zuidwesten van Ierland. Daar heb ik met heel veel plezier de Ieren en de prachtige schoonheid van dit gedeelte van Ierland nog beter leren kennen! 

Daarna ben ik eind 1989 gestart met het verkopen van reizen naar Ierland, vanwege mijn inmiddels grote reiskennis en passie voor dit fantastisch mooie vakantieland, op niet meer dan 80 minuten vliegen vanaf Nederland. 

Inmiddels heb ik nu 33 jaar lang mijn eigen gespecialiseerde reisagentschap voor reizen naar Ierland, en meer dan ruim 48 jaar ervaring met dit land, en al haar vele mogelijkheden!   Irish Travel Centre al 34 jaar actief in Nederland.......!

 

Ierland zal u keer op keer verbazen en fascineren door het werkelijk prachtige landschap. Het ongerepte landschap varieert van heuvels, valleien en spectaculaire bergen die in hoge, ruige kliffen in zee uitkomen tot schitterende baaien met prachtige stranden. 

Naar dit mooie groene eiland op slechts 90 minuten vliegen, en vele en goede ferry-verbindingen, heeft het Irish Travel Centre in samenwerking met vele touroperators, luchtvaartmaatschappijen en Ferrymaatschappijen uit zowel Nederland en Ierland een zeer groot en totaal aanbod op haar website van het Irish Travel Centre. 

En omdat het Irish Travel Centre niet is gebonden aan welke touroperator dan ook, kunnen wij u ook geheel vrijblijvend de beste en voordeligste opties naast elkaar zetten en aanbieden! 

We werken naast de compleet aangeboden mogelijkheden, ook met bouwstenen, waarbij u ons aangeeft wat u graag zou willen met uw voorgenomen reis naar Ierland, en wij maken voor u geheel vrijblijvend een reisplan met offerte voor u!  

Vakantie Ierland  

Een vakantie in Ierland is een vakantie van rust, ruimte en unieke natuurschoon. Voor de afwisselende kust met hoge kliffen en diepe baaien liggen talloze eilanden. 

Gaat u tijdens de vakantie het binnenland in dan worden de groene heuvels doorsneden door muurtjes van natuursteen en komt u overal meren en kronkelende rivieren tegen. De voorjaarsvakantie zal veel geel van de gele brem bevatten en de zomervakantie zal veel rood van de wilde fuchsia's tonen.  

Prachtig vakantieland  

Overal zult u schapen zien en in de zee zwemmen talloze zeehonden en dolfijnen. 

Tijdens uw vakantie komt u ruïnes van oude middeleeuwse kloosters tegen en stille getuigen zoals de Dromberg Stone Circle bepalen ook het landschap van dit prachtige vakantieland. 

Een vakantie in Ierland kun je bijna niet beschrijven, je moet het beleven….! 

Diverse ferry verbindingen brengen u met eigen vervoer via Engeland naar vier verschillende havens in Ierland. Ook kunt u rechtstreeks overvaren van het vasteland naar Ierland met uw eigen auto! 

Met Aer Lingus vliegt u rechtstreeks en comfortabel naar Dublin of Cork, in het zuiden van Ierland, of met Ryanair vanaf Amsterdam en Eindhoven naar Dublin. KLM vliegt ook rechtstreeks naar Dublin en Cork.  Vanaf Amsterdam kunt u ook rechtstreeks vliegen op het Noord Ierse Belfast.