Commentaren: 2
 • #2

  Jan Goosens (vrijdag, 15 januari 2021 22:51)

  Hans Meinders van het Irish Travel Centre heeft ons met zijn enorme grote kennis en liefde voor Ierland geholpen met het samenstellen van een prachtige rondreis van het Zuiden van Ierland (Cork Airport) via de Wild Atlantic route langs de gehele westkust van Ierland. Uiteindelijk hebben wij nog twee dagen genoten van het gezellige uitgaansleven in Dublin alvorens wij weer naar Nederland terug zijn gevlogen. De huurauto van Sunny Cars was van een uitstekende kwaliteit. Reuze bedankt voor de vele goede adviezen en geboekte B&B's en Hotels tijdens de rondreis. Wij hebben deze reis gemaakt in Juni 2019.

 • #1

  Fam. G. Jansen (woensdag, 09 januari 2019 23:44)

  Wij hebben in September 2018 een fantastisch mooie rondreis gemaakt door Ierland met verblijven van gemiddeld 3 tot 4 nachten per locatie in een door Hans Meinders van het Irish Travel Centre, in elkaar gezette rondreis. Aankomst in Cork in het Zuiden van Ierland, en met de goede huurauto langs de Atlantic Way gereden. De verblijfsplaatsen langs de route en de voor ons door Hans Meinders geselecteerde Bed & Breakfast adressen waren in één woord allemaal zeer goed!
  Via de luchthaven van Dublin zijn wij weer terug gevlogen met Aer Lingus naar Schiphol.
  Wij willen Hans Meinders van het Irish Travel Centre zeer hartelijk bedanken voor deze mooie door hem in elkaar gedraaide rondreis door Ierland. Wij kunnen hem van harte aanbevelen...….!