CLIËNTEN REVIEWS

Johan & Helene Bröring 

Wij hebben afgelopen Juni  een fantastisch mooie rondreis gemaakt van 15 dagen door een groot gedeelte van Ierland, met de nadruk op het zuiden en de gehele Atlantic Way route vanaf Cork helemaal omhoog naar het noorden van Ierland.
Wij hebben de reis helemaal door Hans Meinders van het ITC laten samenstellen voor wat betreft 
de vluchten op Cork heen, en via Dublin terug, met een huurauto van Sunny Cars.
Hans had ons telkens 2 tot 3 nachten laten overnachten in allemaal hele leuke plaatsjes langs deze route in geweldige Bed & breakfast adressen, die hij allemaal persoonlijk ook heeft bezocht.
Allemaal top plaatsen en top adressen. 
Wij gaan zeker snel weer opnieuw naar dit fantastische land, met zijn prachtige natuur en vooral de hele vriendelijke en gastvrije bevolking.
Ook dan zullen we Hans Meinders weer inschakelen om onze reis samen te stellen voor ons.

Jan Goossens 

Hans Meinders van het Irish Travel Centre heeft ons met zijn enorme grote kennis en liefde voor Ierland geholpen met het samenstellen van een prachtige rondreis in Juli van het Zuiden van Ierland (Cork Airport) via de Wild Atlantic route langs de gehele westkust van Ierland. Uiteindelijk hebben wij nog twee dagen genoten van het gezellige uitgaansleven in Dublin alvorens wij weer naar Nederland terug zijn gevlogen. De huurauto van Sunny Cars was van een uitstekende kwaliteit. Reuze bedankt voor de vele goede adviezen en geboekte B&B ‘s en Hotels tijdens de rondreis. 

 

Fam. G. Jansen 

Wij hebben in September een fantastisch mooie rondreis gemaakt door Ierland met verblijven van gemiddeld 3 tot 4 nachten per locatie in een door Hans Meinders van het Irish Travel Centre, in elkaar gezette rondreis. Aankomst in Cork in het Zuiden van Ierland, en met de goede huurauto langs de Atlantic Way gereden. De verblijfsplaatsen langs de route en de voor ons door Hans Meinders geselecteerde Bed & Breakfast adressen waren in één woord allemaal zeer goed!
 Via de luchthaven van Dublin zijn wij weer terug gevlogen met Aer Lingus naar Schiphol.
 Wij willen Hans Meinders van het Irish Travel Centre zeer hartelijk bedanken voor deze mooie door hem in elkaar gedraaide rondreis door Ierland. Wij kunnen hem van harte aanbevelen...….!