CÉAD MILE FÁILTE  - 1000 X WELKOM IN IERLAND!


Ierland zal u keer op keer verbazen en fascineren door het werkelijk prachtige landschap. Het ongerepte landschap varieert van heuvels, valleien en spectaculaire bergen die in hoge, ruige kliffen in zee uitkomen tot schitterende baaien met prachtige stranden. In de vele kleurrijke (vissers)dorpjes zult u de Ierse cultuur het best ervaren. Sluit uw dag af in één van de talrijke gezellige pubs, waar de Guinness rijkelijk vloeit en Keltische muziek te horen is. Ierland leent zich perfect voor vele actieve sporten als wandelen, fietsen, golfen, vissen en allerlei soorten watersport. Water is dan ook een zeer belangrijk element van dit land. Of u nu voor een groepsreis, familievakantie, actieve vakantie, rustvakantie in de natuur of culturele vakantie kiest… in Ierland kan het allemaal!  

Ook weer in 2024 zijn er uitstekende (vlieg)busreizen onder deskundige reisleiding, stedenreizen naar Dublin, Cork en Belfast, vele autorondreizen (met een ruime keuze uit diverse accommodatie vormen), Bed & Breakfast, go-as-you-please vouchers, diverse hotels, een uitgebreid aanbod vakantiewoningen en diverse individuele wandel- en fietsvakanties. 

Deze kunnen gecombineerd worden tot een geheel “op maat” gemaakte reis, volledig naar uw wens. Er zijn diverse reismogelijkheden naar Ierland per vliegtuig of ferry plus voordelige tarieven voor autohuur en fly-drives. 

Kortom heel erg veel mogelijkheden om een geweldige vakantie samen te stellen, samen met de hulp van de Ierlandspecialist "Irish Travel Centre".