FLY-DRIVE NAAR IERLAND

Een fly-drive Ierland is ideaal voor degenen die niet per eigen auto willen reizen. U vliegt met Aer Lingus, Ryanair of KLM naar Dublin of Cork, waar op de luchthaven de huurauto van Sunny Cars klaarstaat. Binnen korte tijd kunt u uw rondreis aanvangen of rechtstreeks naar uw vakantiewoning rijden.

Een huurauto betekent optimale vrijheid. Een fly-drive Ierland is dan ook ideaal.  De afstanden zijn niet al te groot dus u kunt in enkele dagen tot 2 of 3 weken veel van het land zien. Prachtige natuurgebieden zoals de Wicklow Mountains ten zuiden van Dublin, het schiereiland Dingle, Connemara en de Ring of Kerry aan de westkust zijn de moeite waard om te bezoeken. Ierland zal u keer op keer verbazen met haar ongekende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie.   U kunt uw fly-drive Ierland in eigen tempo maken. We leggen de overnachtingen van te voren voor u vast, maar u bepaalt zelf waar u wilt stoppen en hoe lang u iets wilt bezichtigen.

We bieden diverse accommodatie vormen bij uw fly-drive Ierland: een vakantiehuis, hotel of Bed & Breakfast. Overal treft u een hoge mate van kwaliteit en gastvrijheid aan. Aan het einde van uw reis levert u de huurauto weer in op de luchthaven. Cork en Dublin kunnen met elkaar gecombineerd worden. Dat is het gemak van een fly-drive Ierland.

U kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod aan autorondreizen Ierland Indien u liever in met een groep wilt reizen onder leiding van een deskundige reisleider, bekijkt u dan ons aanbod busreizen.

 

Aan het einde van uw fly-drive Ierland, is het een goed idee om te verlengen in Dublin. In dat geval kunnen wij u adviseren om eens te kijken bij ons aanbod stedentrips Ierland. 

 

*** Als u voor een juiste keuze heeft gekozen, dan kunt u op de groene knop drukken voor "Prijsopgave en boeken via ITC). Dan krijgt u van ons een prijs offerte die aantrekkelijker is dan uw rechtstreekse boeking...!Reis aanbieder

Omschrijving op website.

Rechtstreeks boeken

Prijsopgave ITC

Homepage - D-reizen
Echt Ierland