Ierland • Groot-Brittannië 2021

Onze nieuwe Ierland en Groot-Brittannië gids heeft een overzichtelijk gesorteerd aanbod met mooie vakanties naar Ierland, Engeland, Wales en Schotland. Onze autorondreizen worden aangeboden op basis van eigen vervoer, maar uiteraard verzorgen we ook graag een ferry-overtocht voor u of boeken de reis met vlucht en huurauto.

Nieuw: Excursies
Zowel in Ierland als in Schotland bieden wij verschillende excursies aan om uw rondreis nu nog completer te maken. Breng een bezoek aan een whisk(e)y distilleerderij of vaar over een van de Loch’s en geniet van de panoramische uitzichten. Reizen is beleven!

Nieuw: Grensoverschrijdende autorondreis
Nieuw dit jaar is een grensoverschrijdende reis door Engeland, Wales en Ierland. De lokale ferry’s zijn uiteraard inbegrepen zodat u onbezorgd op reis kunt.

Nieuw: Camperhuur Groot-Brittannië & Ierland

En wat dacht u van een rondreis per camper? Optimale vrijheid met alles binnen handbereik! Onze agent heeft depot’s in Engeland (Londen, Birmingham & Leeds), Schotland (Edinburgh & Glasgow), Ierland (Dublin) en Noord-Ierland (Belfast). Mocht u interesse hebben in camperhuur, neemt u dan contact op met uw ANVR-reisadviseur of met onze verkoopafdeling.

Vakantieparken en vakantiewoningen
Kamperen wordt steeds populairder en ook in Groot-Brittannië en Ierland hebben we een uitgebreid aanbod aan vakantieparken en/of vakantiewoningen. De stacaravans en woningen zijn van alle gemakken voorzien en ideaal voor families of grotere gezelschappen. U kunt gemakkelijk zelf uw rondreis samenstellen door verschillende parken met elkaar te combineren.

Reis op maat
Wilt u liever een reis op maat? Wij kunnen uw reis geheel naar wens samenstellen. Neemt u hiervoor contact op met ons...…!

DE JONG INTRA - IERLAND 2021

Rechtstreeks op de website van De Jong Intra Vakanties uw Ierlandreis boeken, klik hieronder op de onderstaande "link"!

 

http://www.dejongintra.nl/vakantie-bestemming/ierland/?agent=0049


Buro Britain is Vakantiespecialist naar Ierland.


Buro Scanbrit is de specialist voor vakanties in Noordwest Europa. Ons zeer complete aanbod omvat (auto)rondreizen met of zonder overtochten, vliegvakanties, vakantiehuizen, cruises, stedentrips, korte vakanties, wintersport en groepsreizen. Reeds vele jaren wint deze reisspecialist voor Ierland de vak prijs van de reisbranche voor beste specialist! Vraag een gratis vakantiebrochure aan of selecteer uw vakantie op de website. Boeken kan telefonisch, bij het Irish Travel Centre of direct online via de website van het Irish Travel Centre!

 

 


Voordelige Landbridge-oversteek Stena Line naar Ierland! 


Met Stena Line vaart u met de boot op de meest comfortabele manier met uw auto naar Ierland. Deze bestemming is steeds populairder en met de gunstige koers van de voordelige Euro in Ierland is het nu heel aantrekkelijk om naar dit land te reizen! Gemak, een brede keuze, gezelligheid en comfort staan te allen tijde voorop bij Stena Line. Het is dan ook niet voor niets dat Stena Line dit jaar wederom is uitgeroepen tot "Beste Ferrymaatschappij". Met de auto naar Ierland? Met Stena Line kiest u voor een snelle verbinding! Eenmaal in Engeland heeft u de keuze uit maar liefst vier routes over de Ierse Zee. U kunt dus precies de route kiezen die aansluit bij uw vakantieplannen. Met het speciale ‘Landbridge-arrangement’ boekt u vier overtochten op basis van retour (over de Noordzee en de Ierse Zee) voor één voordelige prijs! Daarbij kunt u de Ierse routes met elkaar combineren. Welkom aan boord!

Irish Ferries vaart vanuit Frankrijk rechtstreeks naar Ierland 


Irish Ferries onderhoudt directe diensten vanuit Cherbourg en Roscoff (Frankrijk) naar Rosslare (Ierland), evenals een Noordelijke- en Zuidelijke Dienst over de Ierse Zee (Holyhead naar Dublin en Pembroke naar Rosslare).Daarnaast worden combinatie overtochten geboden met collega veerdiensten : Vanuit Rotterdam/Zeebrugge naar Hull met P&O Ferries, vervolgens de Ierse Zee overtocht met Irish Ferries. Vanuit Calais naar Folkstone met Eurotunnel, vervolgens de Ierse Zee overtocht met Irish Ferries. Bovenstaande diensten mogen worden gecombineerd, zodat een rondreis arrangement mogelijk wordt.

P&O Ferries via Engeland (Liverpool) naar Ierland.


P&O Ferries heeft de grootste vloot, biedt een uitgebreide reeks services en faciliteiten, heeft het meest uitgebreide routenet en heeft de grootste frequentie aan passagiersafvaarten naar Groot-Brittannië, met afvaarten vanaf Europoort in Nederland, en Zeebrugge in België, met doorverbindingen via Liverpool naar Dublin in Ierland. Met deze route door Engeland naar Ierland maakt u de minste autokilometers!