B&B OVERNACHTINGEN IN IERLAND

 

Dit is de ideale manier om het echte Ierland op eigen wijze en tempo te verkennen! Door middel van onze Bed & Breakfast vouchers kunt u vrij en naar eigen keuze rondtrekken, om vervolgens te overnachten in de door u gekozen accommodatie, welke alle zijn goedgekeurd door de Irish Tourist Board en vervolgens zijn geselecteerd door ‘B&B Ireland'.  

 

Deze in totaal meer dan ruim 2500 geselecteerde Bed & Breakfast adressen vindt u door geheel Ierland en Noord-Ierland, zowel in de (grote) steden als in en bij dorpen, op het platteland, in het binnenland en langs de kust.

 

De vouchers zijn geldig voor een overnachting in een kamer met douche en /of bad en toilet en inclusief Full Irish Breakfast. Vaak beschikken de kamers ook over een TV en de mogelijkheid uw eigen koffie of thee te zetten.

 

Bij uw vouchers ontvangt u een boek van 'B&B Ireland' waarin alle B&B's staan afgebeeld en omschreven, compleet met telefoonnummers, adres, e-mailadres en vaak een lokale routebeschrijving.

 

Mocht u na uw reis nog ongebruikte vouchers over hebben, dan kunnen wij maximaal 20% van de afgenomen vouchers van uw terugnemen tegen 80% van de aanschafprijs

 

Laagseizoen 1/10 t/m 31/5 - tweepersoonskamer met eigen badkamer € 80,00

 

Hoogseizoen 1/6 t/m 30/9  - tweepersoonskamer met eigen badkamer € 90,00

 

Toeslag voor kinderen 3 t/m 11 jaar € 30,00

 

Eenpersoons kamertoeslag € 20,00

 

Deze vouchers kunt u uitsluitend boeken in combinatie met een Fly-drive,  of willekeurige bijgeboekte ferryovertocht!

 

Voorwaarde van de vouchers zijn:

 

Minimale afname van 4 vouchers per persoon

 

Van 1/6 t/m 31/8 geldt voor Dublin City en County Dublin een toeslag van € 7,50 per kamer per nacht, ter plaatse te voldoen. Kinderen onder 2 jaar zijn gratis, eventuele kosten voor een kinderbed e.d. dient u ter plaatse te voldoen. De genoemde kinderkorting is alleen van toepassing wanneer de kinderen de kamer van de ouders delen.

 

Aankomst in de B&B's is tussen 14.00 en 18.00 uur, afwijkingen hierop uitsluitend in overleg met de B&B. Vertrek uit de B&B's is uiterlijk om 11.00 uur.