Alles wat je ooit wilde weten over een caravan- of         kampeervakantie in Ierland!


 

Toeren met de camper door Ierland betekent ultieme vrijheid. Neem de tijd, geniet van de prachtige natuur en ervaar het echte Ierland. Er liggen een aantal prachtige campings op ongerepte locaties langs de westkust, maar ook enkele parels van campings in het binnenland. Wil je dicht bij een stad blijven of liever lekker op de bonnefooi rondtrekken? 

Hieronder vind je een aantal tips om je alvast op weg te helpen. 

Een kampeervakantie in Ierland betekent ultieme vrijheid. Neem je tijd, geniet van de natuur en ervaar het echte Ierland. Er liggen een aantal prachtige campings op ongerepte locaties langs de westkust maar ook enkele parels van campings in de valleien van het binnenland. Wil je in de buurt van een stad blijven of liever op de bonnefooi rondtrekken, hieronder vind je enkele tips om je op weg te helpen. 

Of je nu 4 dagen of 4 weken de tijd hebt, er is ontzettend veel te zien in Ierland. 

Wij hebben een aantal veel gestelde vragen en antwoorden met betrekking tot een kampeer vakantie in Ierland op een rij gezet. Hieronder vind je informatie over de beste tijd om te reizen, aanbevolen routes, huurmogelijkheden voor campers etc. 

Start vandaag met het plannen van jouw droomreis naar Ierland.  


Kamperen en cultuur

Kamperen en cultuur

 

Wil je een heerlijke kampeervakantie combineren met een culturele reis langs de eeuwenoude Ierse oostkust? Vlakbij de steden zijn prachtige campings in het groen. 

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 

Wij hebben een aantal veel gestelde vragen en antwoorden voor je op een rij gezet. Deze gaan o.a. over tolwegen, aanbevolen routes en wildkamperen. 

Parels langs westkust

Parels langs de westkust

 

Zie jij jezelf al wakker worden met uitzicht op de ruige Atlantische Oceaan aan de westkust van Ierland, met zijn kenmerkende hoge kliffen, ongerepte landschap en unieke cultuur.  

Welcome to Celtic Campervans, the premier campervan hire company in Ireland. We're a family-run business with over 30 years experience in motorhome rental in Ireland. 

Bunk Campers have the largest fleet of company owned campers and motorhomes for hire in the UK and Ireland. All our campervans for hire are modern, meaning that when you hire a campervan with Bunk Campers, you can be confident of the quality, service and maintenance of your camper.